luni, 2 martie 2015

ACT DE CĂINŢĂ

ACT DE CĂINŢĂ

 

Doamne, Dumnezeul meu, mă căiesc din toată inima de toate păcatele mele şi le urăsc mai presus de toate, pentru că prin ele am pierdut harul tău şi împărăţia cerului şi m-am făcut vrednic de pedeapsa veşnică a iadului; dar mai mult mă căiesc pentru că, păcătuind, te-am mâniat pe tine, Părintele meu, Mântuitorul meu şi Dumnezeul meu, atât de mare şi atât de bun. Pentru aceasta mă hotărăsc, cu ajutorul harului tău, să nu mai păcătuiesc şi să fug de orice prilej de păcat. Amin.

18 comentarii:

  1. Frumos,pacat de noi oamenii ca ne amintim sa ne rugam doar cand avem necazuri!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Stimate persona care nu-si arata identitatea si posteaza rugaciuni in loc de siteuri porn, Numele meu este lucide mai pe scurt satana vecinul tuturor...Am citiți această rugăciune chinuită in timp ce făceam treaba mare pe tronul lui capătă...Doresc sa iti spun ca dumnezo nu primeste pupincuristi astea care se roagă ca bolanzi. So prin asta vreau să spun că am un cazan de smoala care te astepta doar pe tine la mine in iad. Te pupă Joan aka satan aka Luci aka tala tau biologic, stie ma ta ce o facut

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Faptul că tu spui că esti Lucifer/Satana (Care nu este real) implică existența lui Dumnezeu Care ar Implioca ce sar intâmpla in cartea cunoscută ca "Paradis pierdut" unde se explica cum Lucifer a fost umilit si alungat din paradisul Raiului După ce a păcătuit de față cu Dumnezeu deci inloc să te prefaci o față Satanică în fața oamenilor te rog învață un nou skill sau citeste o carte.

      Ștergere
  3. sa muriti toti ateii huoooo stiu cine esti #C

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Servus sarumana hallo, aici lucifer,
      Vin cu gânduri pașnice,Poate nu stii dar eu sunt tatăl tău...Poate ma ta nu ti-o spus asta pana acum dar tu esti "The spawn of the devil,"...Trimisul lui satana cum te alunga tatăl tău bengos,dragu de el. Te pupă si Ïorgan, își vrea bani înapoi ca l ai mușcat.

      Ștergere
  4. nu-mi venea să cred că mă voi reuni vreodată cu fostul meu iubit, eram atât de traumatizat, rămânând singur, fără corpul care să rămână lângă mine și să fiu cu mine, dar am fost atât de norocos într-o anumită zi să întâlnesc acest lucru dr. puternic, vrăjitor Dr Wight, după ce i-a spus despre situația mea, a făcut tot posibilul uman ca să vadă că iubitul meu se întoarce la mine, într-adevăr, după ce a lansat vraja, fostul meu iubit a revenit la mine mai puțin de 48 de ore, a venit fostul meu iubit înapoi, implorându-mă că nu mă va mai părăsi niciodată, 3 luni mai târziu ne-am logodit și ne-am căsătorit, dacă aveți aceeași situație, contactați-l pe dr. wight, pe e-mailul său: wightmagicmaster@gmail.com. mulțumesc foarte mult, domnule, că mi-ați readus fostul iubit înapoi, adresa de e-mail a lui: wightmagicmaster@gmail.com.

    WhatsApp: +17168691327

    RăspundețiȘtergere
  5. DA SĂ SIGI PULA! HAHAHA 🤣🤣🤣

    RăspundețiȘtergere